logo_citus

CITUS comercialitza màquines omplidores i moldejadores de barres de llavis i omplidores en calent de pots per a cosmètics. Les omplidores de barres de llavis de CITUS incorporen un sistema patentat de motlles de silicona especialment útil per a barres de llavis amb un logotip o motiu gravat.

KALIX dissenya i produeix omplidores i estotjadores per a tubs i pots per productes cosmètics i farmacèutics. Les màquines Kalix poden manipular els materials d’envasat més delicats i estan dissenyades per satisfer els requisits especials de l’envasament de productes de luxe.

KX803 – Omplidora de tubs Evolutiva
KX803 – Omplidora de tubs Evolutiva

Robusta i fiable: sistema de transmissió 100% mecànic i cablejat elèctric molt senzill per facilitar i agilitzar el manteniment. Manteniment molt reduït.

+ info
KP600 – Estotjadora de tubs
KP600 – Estotjadora de tubs

Sistema de transmissió totalment mecànica; tots els components principals de la màquina estan protegits per un sistema de desbloqueig automàtic.

+ info
CRLA20 – Omplidora barra de llavis
CRLA20 – Omplidora barra de llavis

Les omplidores de barres de llavis de Citus incorporen un sistema patentat de motlles de silicona per maximitzar la flexibilitat i la productivitat de l'omplidora.

+ info
Altres máquines amb les que treballem:
logo_pkb logo_citus logo_norden logo_unista cmas systems wega menu mini