logo_pkb

PKB és el fabricant líder de linies d’ompliment / tapat per a perfums i cosmètics, tant per a petites produccions com per a produccions massives.

LINO
LINO

LINO Omplidora Tapadora Lineal per Perfumeria i Cosmètica. Visió global panoràmica dels productes al llarg de tot el procés, de fàcil accés per a l'operari.

+ info
PRIMO
PRIMO

Pkb PRIMO Omplidora Tapadora de mesurador de flux màssic per a tot tipus de cosmètics: cremes, locions, xampú, condicionadors, gel de dutxa, desodorants...

+ info
SYNCHRO –  Perfums
SYNCHRO – Perfums

L'Omplidora/Tapadora PKB SYNCHRO Perfums d'Alt Rendiment (cadència de 60cps / minut en multi format Perfums) es beneficia de les últimes innovacions desenvolupades i patentades per PKB:

+ info
SYNCHRO – Cosmètics
SYNCHRO – Cosmètics

L'Omplidora/Tapadora PKB SYNCHRO Cosmètics ha superat el desafiament d'omplir un pot de manera contínua i per immersió, en una màquina de condicionament intermitent a cadències impressionants en relació amb els volums, gràcies a la seva tecnol [...]

+ info
FLEXO – Cosmètics
FLEXO – Cosmètics

L’omplidora PKB FLEXO arriba a una cadència de 160 cpm per volums fins 400ml.

+ info
VIRTUO – Omplidora volumètrica per a cosmètics
VIRTUO – Omplidora volumètrica per a cosmètics

L'Omplidora volumètrica VIRTUO de PKB és la més polivalent del mercat gràcies als seus motors sense escombretes i a una nova concepció dels circuits d'ompliment i del sistema de neteja.

+ info
EKO – Omplidora/Tapadora de perfums
EKO – Omplidora/Tapadora de perfums

Omplidora/tapadora semiautomàtica 30 cpm. La seva producció en sèrie redueix el seu preu en un 50% i pot lliurar en un termini entre 15 dies i 1 mes.

+ info
Altres máquines amb les que treballem:
logo_pkb logo_citus logo_norden logo_unista cmas systems wega menu mini