POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

  1. Finalitat de les dades recollides i CONSENTIMENT al tractament.

Aquesta política de privadesa s’estableix d’acord amb el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal.

S’informa a l’usuari que a través dels formularis de registre de la web www.eacpackaging.es es recopilen dades que s’emmagatzemen en un fitxer, amb l’exclusiva finalitat d’enviar comunicacions electròniques, com ara butlletins, ofertes comercials, així com altres comunicacions que www.eacpackaging.es entén interessants per als seus usuaris. Els camps marcats com a emplenament obligatori són essencials per assolir la finalitat indicada. Només el propietari tindrà accés a les seves dades i en cap cas aquestes dades seran transferides, compartides, transferides ni venudes a tercers.

Les dades recollides es conservaran durant el període estrictament necessari per complir els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens digueu el contrari, entendrem que les vostres dades no han estat modificades, que accepteu notificar-nos qualsevol variació i que tenim el vostre consentiment per utilitzar-les per a les finalitats esmentades.

  1. Mesures de seguretat

www.eacpackaging.es us informa que ha implementat les mesures de seguretat tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat de les vostres dades personals i evitar la seva alteració. , pèrdua i tractament i / o accés no autoritzats, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos als quals estan exposades, tant si provenen de l’acció humana com de l’entorn físic o natural.

  1. Exercici dels drets ARCO: accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Aquelles persones que hagin proporcionat les seves dades a través del web www.eacpackaging.es , poden contactar amb el propietari de la mateixa per poder exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades incorporades als seus fitxers.

L’interessat pot exercir els seus drets mitjançant comunicació per correu ordinari amb la referència “Protecció de dades”, especificant les seves dades i acreditant la seva identitat a la següent adreça:

EAC ENGINYERIA INDUSTRIAL EN PROCESS MACHINE SL

Gran Via de les Corts Catalanes, 686 1r 2n

08010 Barcelona

  1. Modificació de la política de privadesa

www.eacpackaging.es es reserva el dret de modificar la seva política de privadesa, segons els seus propis criteris, motivada per un canvi legislatiu o jurisprudencial o doctrinal de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. L’ús de la web després d’aquests canvis implicarà l’acceptació dels mateixos.