AVÍS LEGAL I TERMES D’ÚS

En compliment del deure d’informació continguda en ART1010 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, sobre els serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic, que s’indica a continuació:

  1. identificació de dades de la persona responsable .

Us informem que www.eacpackaging.es és un domini d’Internet registrat per l’empresa EAC Industrial Enginyeria en Process Machine SL, domiciliada a Pl. d’Urquinaona, 11, 2º 3ª, 08010 Barcelona NIF B66404989 i registrat al Registre Mercantil de Barcelona, volum: 44565, Folio 0001, pàgina 460083, inscripció 1

Telèfon: 933028850

e-mail: ericarthaud@eacpackaging.es

EAC INDUSTRIAL ENGINEERING IN PROCESS MACHINE SL. És, per tant, el propietari d’aquest domini i del contingut existent al mateix.

  1. Règim d’usuari i responsabilitat

La navegació, accés i ús d’aquest lloc web li confereix la condició d’usuari, que accepta, des d’aquest accés i / o ús, aquestes condicions d’ús sense perjudici de l’aplicació de la normativa corresponent d’obligat compliment legal segons el cas.

2.1.- Ús del lloc web

www.eacpackaging.es proporciona accés a articles, informació i dades (en endavant “els continguts”) propietat d’EAC INDUSTRIAL ENGINEERING IN PROCESS MACHINE SL. L’usuari assumeix la responsabilitat de l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

  • Participar en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l’ordre públic.
  • Causar danys en els sistemes lògics i físics de www.eacpackaging.es , dels seus proveïdors o de tercers, introduint o difonent a virus informàtics o qualsevol altre sistema físic o lògic que pugui causar el dany esmentat.
  • L’ús de la informació, serveis i dades que ofereix www.eacpackaging.es contràriament al que estableixen aquestes condicions, la Llei, moral, bons costums o ordre públic, o que de qualsevol altra manera poden implicar lesions als drets de tercers o al funcionament del propi lloc.

En qualsevol cas, www.eacpackaging.es no serà responsable de les opinions expressades pels usuaris a través del bloc ni d’altres eines de participació que es puguin crear, d’acord amb el que estableix la normativa aplicable.

2.2.- Captura d’informació

– Formulari de contacte on l’usuari ha d’emplenar els camps de nom, correu electrònic, telèfon i assumpte. Les dades proporcionades a través de la secció “Contacte” s’utilitzaran amb la finalitat de posar-se en contacte amb vostè per respondre a les seves preguntes o consultes i enviar-li la informació que pugui ser del seu interès d’acord amb la sol·licitud realitzada.

– Navegació i adreça IP: quan navega per aquest lloc web, l’usuari proporciona automàticament al servidor web informació relativa a la seva adreça IP, data i hora d’accés, l’hiperenllaç que se li ha reenviat, el seu sistema operatiu i el navegador utilitzat. L’Agència Espanyola de Protecció de Dades considera la IP com a dades personals. Aquest lloc web no utilitzarà la IP per identificar els seus usuaris, aquestes dades només es guardaran i s’utilitzaran per al control i realització d’estadístiques d’accés i visites a la web, per analitzar tendències, administrar el lloc i recopilar informació demogràfica sobre la base de usuaris en el seu conjunt. En cap cas seran comunicats ni cedits a tercers.

  1. Política d’enllaços i exempció de responsabilitat

Com a servei als nostres visitants, el nostre lloc web pot incloure hiperenllaços a altres llocs que no són gestionats ni controlats per www.eacpackaging.com. Per aquest motiu, no està garantida ni es fa responsable de la legalitat, fiabilitat, utilitat, veracitat i actualitat dels continguts d’aquestes pàgines web o de les seves pràctiques de privadesa i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercir cap tipus de control sobrecontingut d’altres llocs web.

www.eacpackaging.es declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar danys als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació perla teva web. En conseqüència, no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis que pugui patir l’usuari en navegar per Internet.

  1. Modificacions

www.eacpackaging.es es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense previ avís, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com a les condicions d’ús del mateix. Aquestes modificacions es poden fer a través del seu lloc web mitjançant qualsevol formulari admissible per la llei i seran vinculants durant el temps que es publiquin al lloc web i fins que siguin vàlidament modificades per altres posteriors.

  1. Propietat intel·lectual i industrial

www.eacpackaging.es , per si mateix o com a cessionari, és el propietari de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial del seu lloc web, així com dels elements que conté (entre d’altres, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques comercials o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials utilitzats, programes informàtics necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.) .

Tots els drets reservats. En virtut del que estableix la Llei de propietat intel·lectual, queda prohibida expressament la reproducció, distribució i comunicació pública, inclòs el mètode de posada a la seva disposició, de tot o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials. en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de www.eacpackaging.es
L’usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i industrial propietat de www.eacpackaging.es . Podeu veure els elements del lloc web i fins i tot imprimir, copiar, copiar i emmagatzemar-los al disc dur de l’ordinador o en qualsevol altre medi físic sempre que sigui exclusivament i exclusivament per al vostre ús personal i privat. L’usuari ha d’abstenir-se de suprimir, alterar, evadir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que s’ha instal·lat a les pàgines de www.eacpackaging.es

  1. certificat SSL (capa de sockets segurs)

El certificat SSL proporciona autenticació, privadesa i seguretat de la informació entre www.eacpackaging.es i l’usuari. www.eacpackaging.es té un certificat de seguretat que s’utilitza per fer connexions segures i està establerta mitjançant tecles predefinides, codificació i descodificació de totes les dades enviades fins que la connexió estigui tancada.

  1. Accions legals, legislació aplicable i jurisdicció

www.eacpackaging.es també es reserva el dret de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per un ús indegut del seu lloc web i continguts, o perl’incompliment d’aquestes condicions.

La relació entre l’usuari i el proveïdor es regirà per la normativa vigent i aplicable al territori espanyol. Si sorgeix alguna controvèrsia, les parts poden sotmetre els seus conflictes a arbitratge o passar a la jurisdicció ordinària, complint les normes sobre jurisdicció i competència al respecte. www.eacpackaging.es té el seu domicili a BARCELONA, Espanya.